Staal is het materiaal waarmee wij bij JvanderLubbe werken. Van staal creëren wij, ook in combinatie met hout, glas en ander materiaal, unieke meubels en gebruiksvoorwerpen voor binnen en buitenshuis. Het  bedrijf JvanderLubbe staat midden op het Hembrugterrein van de voormalige Artillerie Inrichtingen Hembrug in Zaandam. Was dit complex aan het Noordzeekanaal voorheen een staatsbedrijf voor de fabricage van wapens en munitie, tegenwoordig is het een broedplaats voor talent. Het biedt ruimte aan kunstenaars en jonge, ondernemende zoals JvanderLubbe.


In het gerenoveerde Waterzuiveringsgebouw huist het bruisende atelier. Hier maakt JvanderLubbe dromen waar in staal. Kasten, ramen, trappen, tafels en schuifdeuren, maar ook lampen, afzuigkappen en toonbanken. Alles voor het interieur en exterieur, alles exclusief ontworpen en op maat gemaakt. Meedenkend met de klant, in nauw overleg ontworpen. Strak, met liefde en groot vakmanschap uitgevoerd. Solide en speels. Tot op de millimeter nauwkeurig.


ALGEMENE VOO RWAARDEN

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn in te zien via de onderstaande knop.

Algemene voorwaarden